Kock till LR Gyllene Heden i Ravlunda, Fazer Food Services

2020-01-15

Närhelst någon tar sig tid att njuta av våra produkter eller tjänster, känner och upplever de den kärlek och omsorg vi adderar till allt vi gör. Vår mission – Mat med mening – förverkligas av 15 000 medarbetare runtom på våra många hållbara och innovativa verksamheter. Vi har expanderat från våra nordiska rötter till att bli ett internationellt företag och vi är redo för att fortsatta växa globalt. Om du delar vår passion, kommer du att hitta ditt perfekta jobb hos oss.

Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under Tastory och det nya varumärket Fazer Food & Co med flera. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.

Vi skapar smakupplevelser

Redo för ett välsmakande jobb? Bli en del av Fazer som kock!

Var med när vi skapar framtidens mat

Vi söker en kock med stor passion för mat till vår militärrestaurang LR Gyllene Heden. Som kock hos oss kommer ditt arbete vara varierande med alla förekommande arbetsuppgifter i ett restaurangkök så som ansvar för frukost, lunch och middag, egenkontroll, inventering och lagerhantering. Med begreppet smakupplevelse formar du våra menyer och som medarbetare står du för ett värdskap med hög servicekvalitet och lagar mat från grunden där du framhäver de gröna smakerna allt enligt trendguiderna.

Tjänsten är ett föräldraledigt vikariat på heltid med start enligt överenskommelse och med goda möjligheter till förläggning. Arbetstid förlagd dagtid, måndag till söndag enligt schema.

Varför ska du välja Fazer?

Det börjar med människor. Du kommer att arbeta i en stimulerande och välkomnande miljö, omgiven av kollegor som inspirerar dig till att göra ditt bästa. Du erbjuds att utveckla dig själv samtidigt som du har möjlighet att utveckla dina medarbetare då alla som arbetar på Fazer har möjlighet att vara del av att ständigt förbättra våra affärer och ta del av interna utbildningar. Fazer är ett familjeägt företag som tänker långsiktigt och strategiskt där du får möjlighet att vara med och påverka.

Mer information

Vad bidrar du med till teamet?

Du har utbildning inom restaurangskola eller likvärdig examen samt erfarenhet från storkök på minst 3 år. Du är väl insatt i livsmedelsverkets egenkontrollprogram och förespråkar ordning och struktur i ditt arbete. Vi söker dig som tycker om att botanisera med smaker och hittar din inspiration från världens olika kök som du sedan förverkligar i vår restaurang. För att trivas hos oss tycker du om att använda din fantasi och kreativitet för att skapa smakupplevelser och utveckla vår verksamhet. För att vara lämplig i rollen som kock hos oss talar och skriver du flytande svenska.

Eftersom vi verkar inom ett skyddsobjekt så krävs registerutdrag och sekretessintyg. Registerutdraget måste vara utan anmärkningar och du måste vara svensk medborgare eftersom verksamheten bedrivs inom militärt område.

Om LR Gyllene Heden

Restaurangen är belägen i Ravlunda på Österlen, Skåne. Restaurangen serverar frukost, lunch och middag. När försvarsmakten övar, kan det vara upp till 300 ätande gäster frukost, lunch, middag och kvällsmål. Det förkommer också packade måltider vid övningar. På LR Gyllene Heden arbetar vi efter Fazers värderingar med kunden i fokus, Utmärkt kvalitet och Samarbete

Redo för ett välsmakande jobb? Ansök nu!

För mer information är du välkommen att kontakta Georgios Dourvas på georgios.dourvas@fazer.com . Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, senast den 2020-02-28. Fazer kan komma att kontrollera sociala medier i samband med din ansökan.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Kock, à la carte hos Fazer Food Services Sverige i Simrishamn genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Till webb­ansökan 

Mer information