IT-specialist Servicedesk

Publiceringsdatum: 2023-11-17

Är du intresserad av att jobba inom data/it? Ett spännande jobb som helpdesktekniker/supporttekniker hos Försvarets Materielverk väntar på dig - varför inte söka idag? Försvarets Materielverk söker någon som vill arbeta heltid under tills vidare. Kanske är det du?

Att bo i närheten av Arboga kan vara en fördel för denna position, så om du redan bor i området bör du överväga att söka jobbet. Försvarets Materielverk har just nu en ledig tjänst som helpdesktekniker/supporttekniker. Om du vill ta din karriär till nästa nivå, ta en titt på deras jobbannons och se om jobbet passar dig! Försvarets Materielverk letar efter erfaren helpdesktekniker/supporttekniker som kan ansluta till deras team. Sista ansökningsdag är måndag den fjärde december 2023.


Jobbannons

Har du en stark servicekänsla och gillar att vara i händelsernas centrum? Värnar du om struktur men är ändå öppen för att vara flexibel? Har du viljan och förmågan att ständigt lära nytt och utveckla verksamheten och dig själv? Vill du arbeta i en organisation som är i stor tillväxt och med syfte att bidra till att göra Sverige och världen säkrare? Då kan du vara den vi söker.

Arbetsuppgifter

I din roll som IT-specialist Servicedesk arbetar du i huvudsak för att eftersträva en tydlig strukturerad och effektiv service- och ärendehantering. Det innebär att du hanterar användares behov av service och anmälda ärenden. För att eftersträva dynamik och variation arbetar du även med att konfigurera klienter, telefoner och annan arbetsplatsutrustning samt genomföra olika användarutbildningar för FMV informationssystem.

Du arbetsleds av en Tjänsteområdesansvarig och kommer att ingå i en organisation som är gemensamt intresserad, delaktig och ansvarstagande för förekommande informationssystem, tjänster, processer och rutiner. Vid behov stödjer du även andra projekt inom Infrastrukturstaben.

Vi söker dig som

Du har gymnasiekompetens och erfarenhet av att arbeta med IT support och ärendehantering, alternativt utbildning, kompetens och erfarenhet som FMV bedömer likvärdig och värdefull för tjänsten. Du har även god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska.

 Vi ser gärna att du har kunskap om ITIL 4, förvaltningsstyrning enligt PM3 och informationssäkerhetsarbete. Det är en fördel om du har erfarenhet av totalförsvarsgemensamma säkerhetslösningar och signalskyddssystem med tillhörande signalskyddsutbildning, samt kunskap inom Försvarsmaktens och/eller FMV:s regelverk kring kravställning av säkerhetsfunktioner.

För att trivas och lyckas i rollen som IT-specialist Servicedesk hos oss ser vi att du är serviceinriktad och har en vilja och förmåga att lära och utvecklas. Det innebär att du i grunden är stabil, strukturerad och kvalitetsmedveten samtidigt som du är flexibel och kreativ när du ställs inför ändrade omständigheter. Du ser möjligheter i förändringar och är orädd att presentera nya mera effektiva lösningar och arbetssätt. Du är en utpräglad lagspelare och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Hos oss har du möjlighet att nyttja din kunskap och kompetens. Vill du dessutom förkovra dig så finns det bra möjligheter till kompetensutveckling. Vi som arbetar här idag tycker om att bidra till att göra skillnad.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Tjänsten är placerad i Stockholm eller Arboga.

Om oss

Välkommen till Försvarets materielverk! Vi befinner oss just nu i en spännande tid med en stor tillväxt. Som myndighet inom försvarssektorn är vårt uppdrag att leverera det som vårt svenska försvar behöver, viktigare än någonsin. Vi söker därför efter dig, som tillsammans med avdelningens medarbetare och våra samarbetspartners, vill bidra till att göra Sverige och världen säkrare.

Infrastrukturstaben ansvarar för myndighetens IT-verksamhet, informationsförvaltning och fastighetsförvaltning.

Avdelning för IT Drift och Infrastruktur söker nu en IT-specialist Servicedesk.

FMV – Försvarets materielverk

På FMV är du med och bidrar till att göra Sverige och världen säkrare. Vi upphandlar, utvecklar och levererar materiel och tjänster till det svenska försvaret. I vår vision ”Rätt materiel för ett starkare försvar” ryms vårt arbete och våra leveranser till Försvarsmakten av allt från helikoptrar, ubåtar, stridsflygplan och snörade kängor till kompasser, radarstationer, pansarterrängbilar och kuddar. Bredden i vårt uppdrag ger dig möjligheten att jobba med spännande innehåll, människor och projekt. Vi sätter värde på ömsesidigt förtroende och på ett hållbart arbetsliv. Därför erbjuder vi alla våra anställda ett brett utbud av utbildningar, kompetensutveckling och träning.

Vill du vara med och utveckla framtidens försvar?

Sök tjänsten via FMV:s webbplats. Vi vill ha dina ansökningshandlingar på svenska. Våra fackliga företrädare är Elisabeth From (SACO-S), Peter Andersson (SEKO), Lars Mörrby (OFR/O) och Lena Sköld Gunnarsson (OFR/S). Alla nås på telefon 08-782 40 00 (FMV Växel).

Har du frågor kring rekryteringsprocessen kan du kontakta rekryterare Anette Eriksson, anette.eriksson@adecco.se alternativt 073-684 71 16.

Vid frågor om tjänsten ber vi dig kontakta tjänsteområdesansvarig IT Arbetsplats Linus Struijk via linus.struijk@fmv.se alternativt rekryterande chef Erik Holmberg via erik.holmberg@fmv.se.

Sista ansökningsdag är 2023-12-04 och vill ha din ansökan med personligt brev och CV på svenska.

Välkommen med din ansökan.

FMV finns för landet, i många delar av landet. För att jobba hos oss behöver du vara svensk medborgare och genomgå en säkerhetsprövning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Vi välkomnar sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Vi tillämpar provanställning och som anställd kommer du att krigsplaceras utifrån totalförsvarets behov. Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via FMV:s webbplats eller via vår registratur. Vi har redan gjort vårt medieval, därför undanber vi oss samtal från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnFörsvarets Materielverk
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer2021000340
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeHelpdesktekniker/Supporttekniker
YrkesområdeData/IT

Ansökan

Försvarets Materielverk söker en person till denna tjänst som helpdesktekniker/supporttekniker med placerings i Arboga. Om det låter intressant att arbeta som helpdesktekniker/supporttekniker hos Försvarets Materielverk skickar du in din ansökan senast 2023-12-04.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Beräkningsingenjör sökes för spännande uppdrag i Linköping!

Job Solution Sweden Consulting AB söker en person till tjänsten som beräkningsingenjör, el-tele i Linköping.

2023-11-29

Mer info

Sektionschef

Försvarsmakten söker en person till tjänsten som sektionschef, offentlig förvaltning i Arboga.

2023-11-29

Mer info

Dockmästare

SAAB AB söker en person till tjänsten som fartygsreparatör i Botkyrka.

2023-11-29

Mer info