Kommendant LedSS

Publiceringsdatum: 2023-11-17

Letar du efter ett jobb inom militära yrken? Positionen som specialistofficer hos Försvarsmakten är öppen och väntar på en lämplig kandidat - kan det vara du? Försvarsmakten söker för närvarande efter personal på heltid för en tjänst tills vidare. Kolla in deras jobbannons för mer information.

Denna tjänst finns tillgänglig i Enköping som är tjänsteorten. Försvarsmakten söker för närvarande efter en person att anställa inom specialistofficer-branschen. Ta en titt på deras lediga tjänst för att se om något av dem passar just dig. Sista ansökningsdagen till jobbet som specialistofficer hos Försvarsmakten är onsdag den trettioförsta januari 2024.


Jobbannons

Ledningsstridsskolan söker Kommendant

Om tjänsten

Vill du vara del av ett utvecklande och expansivt team som med hög kompetens stöttar och bidrar till Försvarsmaktens tillväxt? Om du brinner för Logistik och känner att det gnistrar till vid tanken att du kan vara med och bidra till att stärka landets försvarsförmåga är du varmt välkommen att söka dig till Logistikdetaljen vid Ledningsstridsskolan.

Om enheten

Ledningsstridsskolan, LedSS, utbildar blivande officerare och annan personal för att möta hela Försvarsmaktens behov. Skolan är en stridsskola och ett kompetenscentrum för gemensamma operationer, ledning på strategisk och operativ nivå samt verkan i informationsmiljön och på cyberdomänen.

Vi stöder samtliga försvarsgrenar; armén, marinen och flygvapnet.

Logistikdetaljen vid LedSS är en logistikresurs och ett stöd till bl a utbildning, metodutveckling, ledningsträning och övning.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i ett team av tre stycken kommendanter som tillsammans eller enskilt löser tilldelade uppgifter.

Befattningens primära arbetsuppgifter består i att stödja gästande förband/myndigheter med kommendantur så som förplägnad/boende/resor. Stöd ges även inom LedSS.

I den dagliga verksamheten är du även beredd att bidra till detaljens samlade uppgifter.

Kvalifikationer

B-körkort

God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift, både på svenska och engelska.

Meriterande

ISS Portal

Kundvagnar PRIO

Applikation Compass Group AB

Flerspråkig

Personliga egenskaper

Tjänsten ställer krav på att du har förmågan att arbeta självständigt, tar eget ansvar och initiativ samt strukturerar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du behöver även ha mycket god förmåga att samarbeta i ditt team och vara servicemedveten i kontakt med representanter från andra verksamheter inom Ledningsstridsskolan och Försvarsmakten i övrigt.

Som person är du lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har stor förmåga att tempoväxla och att jobba under korta tidsförhållanden. För att trivas i vårt team är du nyfiken, prestigelös och inkluderande i din framtoning.

Som representant för Försvarsmakten är du ett föredöme som individ. Du respekterar och upprätthåller Försvarsmaktens värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar.

Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Övrig information

Anställning: Specialistofficer OR6/7

Tjänstgöringsgrad: Heltid

Arbetsort: Enköping

Beräknat tillträde: Efter överenskommelse

Lön: Efter överenskommelse

Anställningen kräver godkänd säkerhetsprövning och medför krigsplacering med nationell och internationell arbetsskyldighet.

Upplysningar om tjänsten och rekryteringsprocessen lämnas av

Gustav Ståhl, chef Logistikdetaljen LedSS på telefon 070-267 91 22

Fackliga representanter

OFR/O, OF- Enköping – Magnus Johansson

SACO – Carl-Johan Pettersson

SEKO – Christian Hedberg

OFR/S – Clarence Arnstedt

Samtliga fackliga representanter nås via växeln: 0171-15 70 00

Sista ansökningsdag

Välkommen med din ansökan senast 2024-01-31. Ansökan ska innehålla CV samt personligt brev där du motiverar varför du är lämpad för denna befattning. Bifoga gärna namn på referenser vi kan kontakta, samt relevanta betyg och intyg tillsammans med din ansökan. Intervjuer sker löpande, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.

Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Ledningsregementet är ett försvarsmaktsgemensamt förband. Här finns ett flertal krigsförband och enheter som utgör en nationell spetskompetens inom försvarsmakten. Genom ledning, samband, meteorologi och psykologiska operationer skapar Ledningsregementet förutsättningar för lyckad samverkan på mark-, sjö-, luft-, och informationsarenan. Ledningsregementet bedriver verksamhet inom hela skalan från utveckling, utbildning, träning till insats.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.

Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnFörsvarsmakten
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer2021004615
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeSpecialistofficer
YrkesområdeMilitära yrken

Ansökan

Försvarsmakten söker en person till denna tjänst som specialistofficer med placerings i Enköping. Om det låter intressant att arbeta som specialistofficer hos Försvarsmakten skickar du in din ansökan senast 2024-01-31.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Livbataljon söker kommendant

Försvarsmakten söker en person till tjänsten som officer i Stockholm.

2023-11-20

Mer info

Kommendant till Marinbasen Karlskrona

Försvarsmakten söker en person till tjänsten som officer i Karlskrona.

2023-11-14

Mer info

Beräkningsingenjör sökes för spännande uppdrag i Linköping!

Job Solution Sweden Consulting AB söker en person till tjänsten som beräkningsingenjör, el-tele i Linköping.

2023-11-29

Mer info