Utbildningadministratör/koordinator GrE

Publiceringsdatum: 2022-05-13

Är du en engagerad och kommunikativ administratör som vill arbeta nära verksamheten och vara en del av projekten i ditt dagliga arbete? Då kan jobbet hos oss på Aviation training vara något för dig!

Din framtida utmaning

I rollen som administratör inom utbildning är din främsta uppgift att bistå projektledare och kursansvariga med dagligt administrativt stöd. Dina arbetsuppgifter kommer sträcka sig över många administrativa områden, ex, ekonomi, resedokumentation och säkerhetsrelaterade uppgifter.

En vanlig dag kan t.ex. bestå av kursinbjudningar, bokningar, verksamhetsplaneringar men också samtal med myndigheter, försvarsmakten och övriga kunder. Du kommer att ha en nyckelroll i att få arbetet på området att flyta på, både på kort och lång sikt. Du kommer att vara en del av projektorganisationen för GrE men även stötta andra utbildningar inom avdelningen och i och med detta bidra till områdets utveckling såväl som i vårt dagliga arbete.

Den du är idag

Du är strukturerad, serviceinriktad, kommunikativ, flexibel, har hög integritet och räds inte att ta dig an både större komplicerade uppgifter såväl som enklare uppgifter. Du är prestigelös och arbetar för att förbättra saker i den dagliga verksamheten. Det finns stora möjligheter att utveckla din roll och arbetsuppgifter utifrån eget driv och intresse.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från administrativa system t.ex. IFS, global business travel samt god kunskap i Officepaketet. Har du även erfarenhet av IT-systemhantering, exportkontroll, säkerhetsfrågor eller flygområdet är det ytterligare en bonus. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav. Då resor förekommer i tjänsten är det ett krav att du har B-körkort.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du strukturerad, självgående, har god samarbetsförmåga och tar egna initiativ.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut. Sista ansökan: 3/6.

Vad du blir en del av

Affärsområdet Aeronautics är en innovativ leverantör av flygplanssystem i världsklass och har ett brett utbud av supportlösningar inom civil och militär luftfart. Inom affärsområdet bedrivs forskning, utveckling och produktion av militära flygplanssystem. Vi säkrar framtiden inom flygindustrin genom forskning och studier av innovativa flygsystem och vidareutveckling av våra produkter.

Som medarbetare på Aeronautics blir du en del av en organisation som präglas av mångfald, samarbete och supportande medarbetarskap, och där ständigt lärande och balans i livet värderas högt. Du får arbeta i en innovativ och kreativ arbetsmiljö där du har möjlighet att bygga en långsiktig och givande karriär.

Vill du vara en del av att skapa framtidens teknologi samtidigt som du får möjlighet att utveckla dig själv och växa i en lärandekultur så är Saab arbetsgivaren för dig. Vi är stolta över vår kreativa miljö där alla är olika, men delar samma uppdrag - att bidra till ett tryggare samhälle

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnSAAB AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5560360793
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeUtbildningsadministratör/Utbildningssekreterare
YrkesområdeAdministration, ekonomi, juridik

Ansökan

SAAB AB söker en person till denna tjänst som utbildningsadministratör/utbildningssekreterare med placerings i Linköping. Om det låter intressant att arbeta som utbildningsadministratör/utbildningssekreterare hos SAAB AB skickar du in din ansökan senast 2022-06-03.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Ingenjör Integrerat Logistikstöd Marinmateriel

Försvarets Materielverk söker en person till tjänsten som civilingenjör, farkostteknik i Stockholm.

2022-04-01

Mer info

Kvartermästare till 2.Brigadspaningskompaniet/Grenadjärkompaniet

Försvarsmakten söker en person till tjänsten som specialistofficer i Motala.

2022-05-05

Mer info

IT-chef

Försvarsmakten söker en person till tjänsten som cio, chief information officer/it-chef i Uppsala.

2022-04-22

Mer info