Vi söker biltestare till Norrtälje!

Publiceringsdatum: 2023-05-26

Vill du arbeta inom installation, drift, underhåll-branschen? Här är din möjlighet att bli en del av teamet hos Aura Personal AB genom att arbeta som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker. Aura Personal AB söker efter en ny anställd på heltid under tills vidare som är redo att ta sin karriär till nästa nivå.

Denna position är tillgänglig i Norrtälje. Aura Personal AB behöver fler anställda som stödjer arbetet inom fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker. Kolla in deras lediga tjänst för att se om du har vad som krävs. Sök jobbet som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker hos Aura Personal AB och ta chansen att ta din karriär till nästa nivå. Ansök senast måndag den tjugosjätte juni 2023.


Jobbannons

Arbetsuppgifter

Biltestare till Norrtälje sökes omgående!

Som biltestare kommer du att ingå i kundens team och arbeta med att testa och provköra begagnade bilar inför värdering och försäljning. Du kommer göra en besiktning och grundligt granska vilket skick fordonet är samt dokumentera samtliga fel, brister eller skador. Du går igenom bilen noggrant efter ett angivet serviceprotokoll och sedan dokumenteras det i datasystemet. Testningen av bilarna sker självständigt och du kommer att behöva ta stort ansvar, eftersom din bedömning ligger till grund för det pris som tas ut till kund. Detta är en heltidstjänst där du arbetar måndag till fredag, kl:7.00-16.00 eller 8:00-17.00. Det är även en rekrytering med direkt anställning hos vår kund. Start omgående eller enligt överenskommelse.

Du som söker ska vara initiativtagande, driven och engagerad. Vara en glad och positiv lagspelare är av stor vikt eftersom du kommer möta en positiv gruppanda och god kamratskap.

Din profil:

Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av liknande tjänst eller en fordonsteknisk utbildning i grunden. Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet som fordonsmekaniker, besiktningsman eller skadereglerare.

  • B-körkort
  • Talar och skriver obehindrat svenska
  • Ett par års erfarenhet av tjänsten eller liknande

Start omgående, stor vikt läggs vid personlighet.

Meriterande

  • Truckbehörigheter
  • Officepaketet
  • Bakgrund från svenska Försvarsmakten

Om oss:

Aura personal tror på människor och att alla som vill kan. Våra år i branschen har gjort oss övertygade om att många fler kan skapa sin egen framgång bara någon ser dem och ger dem chansen. Vårt fokus ligger på att hitta just de som vill utvecklas och se möjligheter. Aura personal vill hjälpa dig i din utveckling genom att erbjuda Aura Academy. Det är en kostnadsfri utbildning inom lager, verkstad samt heta arbeten. För mer information besök gärna vår hemsida eller kontakt oss!

Sökord: Fordon , Besiktningsman , Biltestare , Bil , Mekaniker

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnAura Personal AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5593283020
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeFordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
YrkesområdeInstallation, drift, underhåll

Ansökan

Aura Personal AB söker en person till denna tjänst som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker med placerings i Norrtälje. Om det låter intressant att arbeta som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker hos Aura Personal AB skickar du in din ansökan senast 2023-06-26.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Vi söker biltestare till Norrtälje!

Aura Personal AB söker en person till tjänsten som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker i Norrtälje.

2023-09-15

Mer info

Specialförbanden söker KIRURG till SOST vid Särskilda operationsgruppen

Försvarsmakten söker två personer till tjänsten som specialistläkare i Karlsborg.

2023-09-18

Mer info

Administratör till K 4 Norrlands dragonregemente (Vikariat)

Försvarsmakten söker en person till tjänsten som personaladministratör/personalassistent i Arvidsjaur.

2023-09-21

Mer info