Projektledare Marina System

Publiceringsdatum: 2021-06-08

Vi söker dig med erfarenhet av att vara projektledare inom försvarsindustrin.

Infra Group Nordic vill nu utöka sitt redan starka team i Stockholm. Vi behöver förstärka med projektledare till våra uppdrag i regionen. Fokus ligger på projekt inom försvarsindustrin men även andra typer av uppdrag kan finnas. Som projektledare hos oss på Infra Group Nordic ansvarar du för ett eller flera kunduppdrag med avseende på budget, tidplan, dokumentation och leverans. Uppdragen spänner över ett brett fält både med avseende på komplexitet och storlek.

Vi erbjuder utmaningar i teknikens absoluta framkant. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet.

Bakgrund

Vi söker dig som har relevant ingenjörsutbildning, eller motsvarande arbetslivserfarenhet, samt intresse att leda och koordinera människor. Du skall ha förmåga att självständigt kunna driva frågor framåt i ditt dagliga arbete och förstår det tekniska språket. Du ska ha vana av att arbeta i projekt, vara lyhörd mot kundens önskemål samt ha lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning. Önskvärt är att du har kunskap inom någon eller några etablerade projektstyrningsmodeller. Är du även certifierad projektledare värderas det högt.

Har du erfarenhet av följande är det meriterande:

  • Integration av tekniska system i marin miljö.
  • Ledningsstödssystem
  • Sambandssystem
  • Navigationssystem
  • Generell erfarenhet från försvarsindustrin eller Försvarsmakten/Hemvärnet.

Krav

  • Våra uppdrag kräver att du måste vara svensk medborgare och klara vår säkerhetsprövning.
  • Körkort

Vem är du?

Att jobba inom Infra Group är att visa att du bryr dig om dina medarbetare, dina kunder och att du tar ett stort socialt ansvar. Vi vill att du i din vardag ska vilja göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle.

Du tycker om att fördjupa dig i tekniken och delar gärna med dig av din kunskap till dina kollegor. Som person har du en positiv grundinställning och bidrar gärna till ständiga förbättringar i vårat arbetssätt.

Erbjudande

Hos Infra Group Nordic erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Du får en unik möjlighet att vidareutveckla din kunskap och erfarenhet då kompetensutveckling är en viktig del av vår verksamhet. Vi tror att människor som får utvecklas både inom sina specialistområden och på det personliga planet trivs och presterar bra på jobbet, därför erbjuder vi många olika sorters utbildningar. Tillsammans formar vi din framtid!

Du erbjuds en mycket viktig roll inom en snabbväxande och välmående koncern. Du får en stor frihet att själv påverka innehållet i rollen, där egna insatsen innebär en stor inverkan på koncernens resultat.

Vi söker dig som bryr dig om dina medarbetare och dina kunder och du behandlar alla med respekt oavsett deras könstillhörighet, sexuell läggning eller etniska ursprung.

Att söka en anställning inom Infra Group innebär att du identifierar dig med våra värderingar - Utveckling, Teamkänsla, Stolthet & Passion.

Om jobbet

Typ av anställningVanlig anställning
ArbetstidHeltid
OmfattningTillsvidare
LönFast månads- vecko- eller timlön
YrkeCivilingenjör, farkostteknik

Ansökan

Infra Group Nordic AB söker en person till denna tjänst som civilingenjör, farkostteknik med placerings i Stockholm. Om det låter intressant att arbeta som civilingenjör, farkostteknik hos Infra Group Nordic AB skickar du in din ansökan senast 2021-11-25.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Projektledare för Ytfartygssystem

Försvarets Materielverk söker en person till tjänsten som civilingenjör, farkostteknik i Karlskrona.

2021-05-14

Mer info

Projektledare för Ytfartygssystem

Försvarets Materielverk söker en person till tjänsten som civilingenjör, farkostteknik i Stockholm.

2021-05-14

Mer info

Systemingenjör mot marina ledningsstödsystem

Försvarsmakten söker en person till tjänsten som systemansvarig i Haninge.

2021-05-14

Mer info