Biltestare till Uppsala, start omgående!

Publiceringsdatum: 2023-11-17

Skulle du vilja jobba inom installation, drift, underhåll? Letar du efter en chans att arbeta som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker på Aura Personal AB? Nu är det möjligt. Aura Personal AB söker någon som vill arbeta heltid under tills vidare. Kanske är det du?

Platsen där jobbet finns ledigt är i Uppsala. Om du är intresserad av en karriär inom fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker, ta en titt på den lediga tjänsten som Aura Personal AB erbjuder för att se om det är en matchning. Sista ansökningsdagen till jobbet som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker hos Aura Personal AB är söndag den sjuttonde december 2023.


Jobbannons

Arbetsuppgifter

Som biltestare kommer du att ingå i kundens team och arbeta med att testa och provköra begagnade bilar inför värdering och försäljning. Du kommer göra en besiktning och grundligt granska vilket skick fordonet är samt dokumentera samtliga fel, brister eller skador. Du går igenom bilen noggrant efter ett angivet serviceprotokoll och sedan dokumenteras det i datasystemet. Testningen av bilarna sker självständigt och du kommer att behöva ta stort ansvar, eftersom din bedömning ligger till grund för det pris som tas ut till kund. Detta är en heltidstjänst där du arbetar måndag till fredag, kl:7.00-16.00 eller 8:00-17.00. Start omgående eller enligt överenskommelse.

Du som söker ska vara initiativtagande, driven och engagerad. Vara en glad och positiv lagspelare är av stor vikt eftersom du kommer möta en positiv gruppanda och god kamratskap.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då tillsättningar sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig konsultchef Wilhelm Aabö på 076 589 00 07 alternativt wilhelm.aabo@aurapersonal.se

Din profil:

Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av liknande tjänst eller en fordonsteknisk utbildning i grunden. Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet som fordonsmekaniker, besiktningsman eller skadereglerare.

  • B-körkort
  • Talar och skriver obehindrat svenska
  • Ett par års erfarenhet av tjänsten eller liknande

Start omgående, stor vikt läggs vid personlighet.

Meriterande

  • Truckbehörigheter
  • Officepaketet
  • Bakgrund från svenska Försvarsmakten

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnAura Personal AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5593283020
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeFordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
YrkesområdeInstallation, drift, underhåll

Ansökan

Aura Personal AB söker en person till denna tjänst som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker med placerings i Uppsala. Om det låter intressant att arbeta som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker hos Aura Personal AB skickar du in din ansökan senast 2023-12-17.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Biltestare till Segeltorp, start omgående!

Aura Personal AB söker en person till tjänsten som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker i Huddinge.

2023-11-17

Mer info

Vi söker biltestare till Norrtälje!

Aura Personal AB söker en person till tjänsten som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker i Norrtälje.

2023-11-17

Mer info

Vi söker biltestare till Norrtälje!

Aura Personal AB söker en person till tjänsten som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker i Norrtälje.

2023-11-13

Mer info