Ställföreträdande sektionschef Godssektion Enköping

Publiceringsdatum: 2024-05-14

Är du på jakt efter en karriär inom transport, distribution, lager? Det är nu möjligt för dig att få jobb som lagerarbetare hos Försvarsmakten. Försvarsmakten söker en medarbetare på heltid som vill arbeta tills vidare. Kan det vara du?

Platsen där jobbet finns ledigt är i Enköping. Företaget Försvarsmakten erbjuder just nu spännande karriärmöjligheter. Om du vill jobba som lagerarbetare har de nu ett ledigt jobb - kolla in annonsen för att se om du har rätt erfarenhet. Här är chansen att bli en del av Försvarsmakten och jobba som lagerarbetare! Ansök senast söndag den trettionde juni 2024.


Jobbannons

Vi söker nu en ställföreträdande sektionschef till vår godssektion på Försörjningsavdelning i Enköping.

Om enheten

Försörjningsavdelningen tillhör Logistikenheten som planerar, bereder, genomför och följer upp all materielförsörjning och teknisk tjänst för samtliga förband inom Garnison Enköping.

Försörjningsavdelningen består av 3 sektioner: Service, Gods och Insats Organisation vars syfte är att bidra till en starkare och mer redundant försvarsmakt genom en väl fungerande fredslogistik och förbandsnära förrådshållning och förnödenhetsförsörjning för beredskapshöjning och krig. Avdelningen består idag av 59 person med blandade åldrar, kompetenser och bakgrund. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Arbetsleda daglig drift på sektionen där sedvanliga godsmottagningsärenden hanteras samt även miljöanläggning och drivmedelsanläggning på garnisonen.

Dagliga avstämningsmöten med sektionschef för att planera verksamheten.

Representera Sektionen och/eller Avdelningen vid kundmöten.

Genomföra redovisning av förnödenheter i FM´s redovisningssystem.

Ansvarar tillsammans med sektionschefen för Inventering och registervård.

Genomför transporter av materiel.

Övriga uppgifter inom Försörjningsavdelningen. 

Erfarenhet

Vi vill att du minst har 5-årig erfarenhet av förråd/lagerarbete, eller annan kompetens som vi bedömer likvärdig. Samt att du har erfarenhet av arbetsledning. 

Kvalifikationskrav

Körkort B (manuell)

Gymnasieexamen

God datorvana och god förmåga att hantera Office programmen

God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska

Mycket god administrativ förmåga och strukturerat arbetssätt

Meriterande

Mycket god erfarenhet av att hantera Försvarsmaktens redovisningssystem Lift/Prio.

Körkort C

Truckkort

Hjullastare

ADR, Förarintyg

Tidigare militär bakgrund

Vi söker dig som är kundorienterad, handlingskraftig, har stor social kompetens och drivs av att leda andra och att ta ansvar för verksamheten. På godssektionen är det ofta ett högt tempo och snabba beslut kan behöva tas, så du är bra på att behålla lugnet även i stressade situationer. Du jobbar i driften med den dagliga arbetsledningen samt företräder sektionen genom daglig kontakt med besökare och funktionsmöten. Viss administrativa arbetsuppgifter ingår även på daglig basis. 

Tillsammans med gruppen ska du säkerställa att vi levererar service i världsklass och att vi når våra mål.

Du har en god fysisk förmåga och ser träning och friskhetstänket som en naturlig del i ditt liv.

För att vara framgångsrik i denna tjänst har du tidigare erfarenhet av arbetsledning. Du har god datavana där du behärskad MS Office och det är meriterande om du har arbetat med SAP modul Prio och gärna även i Lift. Alternativt är du snabb på att lära dig olika stödsystem som krävs i den här rollen. 

Känner du att du passar in i rollen? I så fall tycker vi att du ska skicka in din ansökan redan idag! Vi ser framemot att läsa den.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

För att myndighetens uppdrag ska vara framgångsrikt förutsätts att alla medarbetare uppträder enligt den värdegrund som finns. Försvarsmaktens värdegrund slår vakt om alla människors lika värde, rättvisa och jämlikhet och främjar demokrati och mänskliga rättigheter (läs mer på www.forsvarsmakten.se)

Övrigt 

Tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning i Enköping. Tjänsten omfattar heltid (40 tim./vecka) företrädesvis med tjänstgöring dagtid. Kvälls- och helgtjänst kan förekomma. 

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt §19 i Säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. 

I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands.

Arbete på annan ort kan förekomma.

Tjänsten är en civil befattning.

Tillträde efter överenskommelse.  

Upplysningar om befattningen

Sektionschef Godssektion: Fredrik Nilsson 

Avdelningschef Försörjningsavdelningen: Fj Johan Bengtsson

Samtliga ovan nås via växeln 0171-15 70 00

Fackliga företrädare

OFR/O,OF Enköping  Magnus Johansson

OFR/S  Clarence Arnstedt

SACO  Carl-Johan Pettersson

SEKO  Christian Hedberg 

Samtliga fackliga representanter nås via växeln 0171-15 70 00

Sista ansökningsdag

Välkommen med din ansökan senast 2024-06-30. Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämplig för denna befattning. Rekrytering sker löpande och tjänsten kan tillsättas före senast ansökningsdagen.

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.

Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Ledningsregementet är ett försvarsmaktsgemensamt förband. Här finns ett flertal krigsförband och enheter som utgör en nationell spetskompetens inom försvarsmakten. Genom ledning, samband, meteorologi och psykologiska operationer skapar Ledningsregementet förutsättningar för lyckad samverkan på mark-, sjö-, luft-, och informationsarenan. Ledningsregementet bedriver verksamhet inom hela skalan från utveckling, utbildning, träning till insats.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.

Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnFörsvarsmakten
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer2021004615
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeLagerarbetare
YrkesområdeTransport, distribution, lager

Ansökan

Försvarsmakten söker en person till denna tjänst som lagerarbetare med placerings i Enköping. Om det låter intressant att arbeta som lagerarbetare hos Försvarsmakten skickar du in din ansökan senast 2024-06-30.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Mekaniker FMTS Markverkstad Enköping

Försvarsmakten söker en person till tjänsten som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker i Enköping.

2024-05-13

Mer info

Sektionschef IT-Design

Försvarsmakten söker en person till tjänsten som driftchef, data i Enköping.

2024-04-29

Mer info

Sektionschef Applikation

Försvarsmakten söker en person till tjänsten som driftchef, data i Enköping.

2024-04-29

Mer info