Sjuksköterska, vikariat

Publiceringsdatum: 2024-06-10

Har du övervägt att arbeta inom hälso- och sjukvård-branschen? En möjlighet har öppnat upp för dig att börja arbeta som sjuksköterska, grundutbildad hos Totalförsvarets plikt- och prövningsverk. Totalförsvarets plikt- och prövningsverk söker en medarbetare på heltid som vill arbeta 6 månader eller längre. Kan det vara du?

Om du redan bor i närheten av Göteborg, är det här din chans att söka ett spännande jobb Totalförsvarets plikt- och prövningsverk har just nu en ledig tjänst som sjuksköterska, grundutbildad. Om du vill ta din karriär till nästa nivå, ta en titt på deras jobbannons och se om jobbet passar dig! Du har fortfarande tid att söka jobbet som sjuksköterska, grundutbildad hos Totalförsvarets plikt- och prövningsverk om du sickar in din ansökan senast sista ansökningsdag som är måndag den tjugofjärde juni 2024.


Jobbannons

Vill du bidra till trygghet och säkerhet i det svenska samhället? Då har du kommit rätt!

Som sjuksköterska hos oss kommer du arbeta med friska människor och genomföra undersökningar, bedömningar och urval för yrken och utbildningar med krav på särskild lämplighet.

Vid prövningsenheterna arbetar bland annat överläkare, psykologer, sjuksköterskor och prövningsadministratörer tillsammans med våra handläggare. Sammanlagt kommer du att få ca 65 kollegor som arbetar tillsammans för att nå våra mål. Vi finns i nyrenoverade lokaler vid Linnéplatsen med utsikt över Slottsskogen och närhet till centrum.  

Dina arbetsuppgifter

I rollen som sjuksköterska

  • ska du genomföra hälsoundersökningar på prövande till utbildningar och anställningar inom Försvarsmakten och Polismyndigheten samt hos andra uppdragsgivare.
  • arbetar du självständigt utifrån våra givna metoder och riktlinjer, samtidigt är din arbetsinsats en del i en gemensam prövningskedja.

Det är viktigt att du trivs med strukturerat arbetsinnehåll och arbetssätt, som en del i ett gemensamt uppdrag.

Våra arbetsmetoder vilar på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet, vilket innebär att vi gör urval med hög kvalitet för att garantera rätt person på rätt plats med rätt ansvar.

Det kan förekomma att du i kortare perioder ska delta i myndighetens verksamhet på våra andra orter.

Hos oss får du minst 28 dagars semester och upp till 35 dagar beroende av ålder. Du får möjlighet att träna 2 timmar på arbetstid och får 3000 kronor i friskvårdsbidrag.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig

  • som är sjuksköterska med legitimation utfärdad av Socialstyrelsen
  • med några års erfarenhet av kliniskt arbete i en patientnära verksamhet

Dina personliga egenskaper

Du är en person med förmågan att bidra med mognad och stabilitet. Du kan samarbeta bra med andra människor där du kan lyssna och kommunicera på ett konstruktivt sätt. Du kan också se helheten och förstå det större perspektivet. Du bidrar med noggrannhet och kvalitet i arbetet du utför.

Om anställningen

Vi erbjuder dig ett vikariat med start i november eller enligt överenskommelse till och med 31 augusti 2025 med möjlighet till förlängning.

Inför anställningen gör vi en säkerhetsprövning enligt bestämmelserna i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras.

Vi välkomnar en mångfald av sökande med olika bakgrund och vi ser fram emot din ansökan.

Om oss

Plikt- och prövningsverket är en expertmyndighet inom totalförsvarsområdet. Myndighetens huvuduppgifter är att mönstra och skriva in totalförsvarspliktiga till grundutbildning med värnplikt samt att bemanna krigsorganisationen. Åt andra myndigheter genomförs prövningar för urval för yrken och utbildningar med särskilda krav som handlar om trygghet och säkerhet i det svenska samhället.

Läs mer på pliktverket.se

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnTotalförsvarets plikt- och prövningsverk
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning6 månader eller längre
Organisationsnummer2021004771
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeSjuksköterska, grundutbildad
YrkesområdeHälso- och sjukvård

Ansökan

Totalförsvarets plikt- och prövningsverk söker en person till denna tjänst som sjuksköterska, grundutbildad med placerings i Göteborg. Om det låter intressant att arbeta som sjuksköterska, grundutbildad hos Totalförsvarets plikt- och prövningsverk skickar du in din ansökan senast 2024-06-24.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Vikariat Internrevisor

Försvarsmakten söker en person till tjänsten som internrevisor i Stockholm.

2024-06-13

Mer info

Stabsassistent Operativ Lägesinformation Vikariat

Försvarsmakten söker en person till tjänsten som administratör/administrativ assistent i Stockholm.

2024-05-21

Mer info

Musiker slagverk (vikariat) till Livgardets dragonmusikkår

Försvarsmakten söker en person till tjänsten som musiker, klassisk musik i Stockholm.

2024-06-14

Mer info