Lokalskötare

Publiceringsdatum: 2024-06-05

Vill du arbeta inom sanering och renhållning-branschen? Nu har du chansen att börja jobba som städare/lokalvårdare hos Försvarsmakten. Sök nu om du är intresserad av att arbeta heltid hos Försvarsmakten under tills vidare. De letar just nu efter nya medarbetare.

Denna tjänst finns tillgänglig i Örebro som är tjänsteorten. Om du tycker att det låter intressant att börja jobba hos Försvarsmakten i rollen som städare/lokalvårdare så har de just nu en ledig tjänst som skulle kunna vara en perfekt match för dig! Låt Försvarsmakten hjälpa dig att uppnå dina karriärmål som städare/lokalvårdare! Ansök seast onsdag den tjugosjätte juni 2024.


Jobbannons

Trivs du med ett praktiskt arbete där du får möjlighet att arbeta självständigt i ett sammansvetsat team? Har du erfarenhet av arbete inom lokalvård eller något annat likvärdigt arbete och vill ha ett nytt omväxlande arbete i en myndighet med ett viktigt uppdrag? Då har vi arbetet för dig!

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Vi söker nu en engagerad lokalskötare som trivs med ett omväxlande och fysiskt arbete. Du kommer arbeta med att städa och vårda våra lokaler allt från kontor, toaletter till gemensamma utrymmen. Du kommer vidmakthålla ordning och reda i Förbandets lokaler. Arbetet utförs så väl på egen hand som tillsammans med kollegor. Du ansvarar för att städuppdraget blir utfört enligt våra uppsatta mål- och kvalitetskrav. Du ansvarar även för att materiel och maskinvård blir utfört enligt gällande rutiner.

Vi erbjuder dig

Försvarsmakten har en stark värdegrund som bygger på öppenhet resultat och ansvar. Verksamheten erbjuder stor variation och komplexitet samt stora krav på IT-säkerhet vilket innebär goda utvecklingsmöjligheter och förutsättningar för intern karriärrörlighet. Våra anställda har ett flertal olika förmåner, bland annat:

  • Tre timmar träning i veckan på arbetstid och du kan få ersättning för träningskläder och startavgifter
  • Kompetensutveckling utifrån verksamhetens behov och dina karriärsmål
  • Bra balans mellan arbete och fritid med flexibel arbetstid samt 28-35 semesterdagar beroende på din ålder
  • Lönetillägg vid föräldraledighet och VAB samt möjlighet att växla semesterdagar mot extra pensionsavsättning.

Kvalifikationer

  • Arbetslivserfarenhet som lokalvårdare
  • Goda allmänna kunskaper inom lokalvård
  • Svensk medborgare
  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift 
  • B-körkort

Personliga egenskaper

Vi eftersträvar arbetsglädje och hög kvalité i det vi gör så har du samma ambition som oss kommer vi trivas ihop. Att du är ordningssam och har en hög ansvars- och servicenivå ser vi som en självklarhet. Du värnar om din egen hälsa. Du är flexibel, noggrann, driven och duktig på att växla mellan olika arbetsuppgifter.  Som person trivs du att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra.  

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt

Befattningen är tillsvidare som civil anställning och inleds med 6 månaders provanställning för dig som inte är anställd inom Försvarsmakten.

Placeringsort är Örebro och tillträde snarast eller enligt överenskommelse

Välkommen med din ansökan senast den 26 juni. Din ansökan ska innehålla CV samt ett personligt brev.

Vill du veta mer om befattningen eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta HR-generalist Sofi Karlsson sofi.karlsson@mil.se

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.

Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband, FMTIS, säkerställer Försvarsmaktens förmåga att kommunicera och leda - dygnet runt, året om.

Förbandet har ett samlat ansvar för Försvarsmaktens tekniska ledningssystem som stödjer militära insatser till sjöss, på land och i luften – i Sverige och utomlands. Förbandet har över 1 800 medarbetare på mer än 30 orter runt om i landet. Läs mer på https://jobb.forsvarsmakten.se/fmtis

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen.

Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras samt att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnFörsvarsmakten
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer2021004615
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeStädare/Lokalvårdare
YrkesområdeSanering och renhållning

Ansökan

Försvarsmakten söker en person till denna tjänst som städare/lokalvårdare med placerings i Örebro. Om det låter intressant att arbeta som städare/lokalvårdare hos Försvarsmakten skickar du in din ansökan senast 2024-06-26.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Systemingenjör till Saab

SAAB AB söker en person till tjänsten som civilingenjör, systemutveckling i Järfälla.

2024-07-01

Mer info

Förvaltare, hamn och sidospår

Falkenbergs kommun söker en person till tjänsten som civilingenjör, hamn i Falkenberg.

2024-07-01

Mer info

Senior specialist Projektstödsenheten - Eskilstuna

Fortifikationsverket söker en person till tjänsten som civilingenjör, bygg i Eskilstuna.

2024-07-01

Mer info