Lärare Barn- och fritid Vuxenutbildning Skövde

Publiceringsdatum: 2024-05-14

Funderar du på att söka jobb inom pedagogik? Vill du ta steget att arbeta som yrkeslärare hos Skövde kommun? Nu har du möjligheten. Skövde kommun behöver någon som vill arbeta heltid. Om du är tillgänglig för tills vidare, ta en titt på denna jobbannons.

För detta jobb är det en fördel om du bor i närheten av Skövde då det är tjänsteorten. Skövde kommun söker efter fler duktiga individer som vill arbeta som yrkeslärare. De har just nu ett ledigt jobb som yrkeslärare som kan vara av intresse för dig. Bli en del av Skövde kommun genom att ansöka till jobbet som yrkeslärare senast söndag den andra juni 2024.


Jobbannons

Med detta jobb spelar du en viktig roll tillsammans med oss inom Sektor medborgare och samhällsutveckling. Vi arbetar för ett levande Skövde rikt på kultur, idrotts- och näringsliv. I det ingår också att arbeta för tillväxt, fler jobb och att stärka Skövdes attraktivitet.

Som medarbetare i Skövde kommun är du en viktig spelare i ett lag som varje dag, året om levererar tjänster och service till våra kunder. Det är i mötet med våra kunder som värdet av vårt arbete uppstår. Vi tror på innovation, delaktighet och ett engagerat ledarskap. Vi tror också på att varje medarbetare har drivkraften och förmågan att förbättra verksamheten och en vilja att utvecklas i sitt yrke. Vi satsar på dig som medarbetare och erbjuder därför förmånliga pensionsvillkor, friskvårdsbidrag samt flera friskvårdsaktiviteter och erbjudanden. Och det bästa av allt. Vi har plats för fler.

Skövde kommuns organisation är stor och innehåller allt från omsorg, stöd och utbildning för våra medborgare till infrastruktur, underhåll, kulturliv och tillväxt. Arbetet kan se lite olika ut beroende på vilken verksamhet vi arbetar i men alla representerar samma arbetsgivare, Skövde kommun.

Vi är öppna och lyhörda Vi tar ansvar för helheten Vi gör varandra bättre Vi vågar

Välkommen - tillsammans förverkligar vi drömmar och får Skövde att växa!

ARBETSUPPGIFTER

Vi söker nu en engagerad lärare som vill vara med och utbilda barnskötare vid Komvux i Skövde. Som lärare i vuxenutbildningen är det din uppgift att planera leda och undervisa vuxna studerande. Läraruppdraget innebär att du arbetar tillsammans med lärarkollegor för att genomföra och vidareutveckla utbildningen. Ditt uppdrag är att undervisa i nationella kurser på gymnasial nivå inom yrkesområdet barn- och fritid. Våra elever har olika bakgrund och förutsättningar för sina studier. Därför krävs det att du kan anpassa undervisningen så att du kan stötta varje enskild elev för att hen ska nå sina mål. I arbetsuppgifterna ingår det att planera verksamheten, dokumentera, följa upp elever, betygsätta, validera och genomföra undervisning i klassrum och via lärplattform. Du ska också planera och följa upp elevernas arbetsplatsförlagda lärande och ha en nära kontakt med APL-platsernas handledare. Utveckling och förbättring av befintlig verksamhet är en viktig del av ditt uppdrag. Det är väsentligt att du vågar pröva nya idéer tillsammans med kollegor.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har lärarlegitimation med behörighet att undervisa i de ämnen som ingår i barn- och fritidsprogrammet eller har kunskaper och erfarenheter som arbetsgivaren bedömer likvärdiga. Du är är engagerad och har förmåga att motivera och inspirera våra elever med olika förutsättningar och förkunskaper på ett individanpassat och flexibelt sätt. Du har en god kommunikativ förmåga, kan ta egna initiativ, kan prioritera och strukturera ditt arbete och kan arbeta både självständigt men också i team. Erfarenhet av utbildning för vuxna, mångkulturellt arbete, validering samt digitalt lärande är meriterande.

ÖVRIGT

Jämställda och jämlika verksamheter är väldigt viktigt för oss. Olika bakgrunder och tillhörigheter ser vi som en tillgång. Våra arbetsplatser ska också vara fria från diskriminerande strukturer.

Skövde är en öppen och växande stad, med många mötesplatser. Var du än är har du nära till natur och friluftsliv, kultur och aktiviteter för alla åldrar. I Skövde är vi vana vid en hög nivå på alla plan. Här finns bland annat Högskolan i Skövde, Försvarsmakten och Skaraborgs sjukhus. Vi har många framgångsrika företag och startups samt internationella innovationsarenor för industri och dataspelsutveckling. Skövde är staden som inte nöjer sig med något annat än att ligga i framkant.

Välkommen att vara med och spela med oss du också!

Har du skyddade personuppgifter ska du kontakta den kontaktperson som finns angiven i annonsen.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnSkövde kommun
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer2120001710
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeYrkeslärare
YrkesområdePedagogik

Ansökan

Skövde kommun söker en person till denna tjänst som yrkeslärare med placerings i Skövde. Om det låter intressant att arbeta som yrkeslärare hos Skövde kommun skickar du in din ansökan senast 2024-06-02.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Lärare Vård- och omsorgsprogrammet, Gymnasium Skövde Västerhöjd

Skövde kommun söker en person till tjänsten som lärare i praktiska och estetiska ämnen i Skövde.

2024-05-17

Mer info

Lärare i Engelska och annat ämne till Gymnasium Skövde Västerhöjd

Skövde kommun söker en person till tjänsten som lärare i gymnasieskolan i Skövde.

2024-05-21

Mer info

Speciallärare till Tidans och Värings skolor, 100%

Skövde kommun söker en person till tjänsten som speciallärare i Skövde.

2024-05-22

Mer info