Lärare åk 4-6 till Frösve skola, 100% tv

Publiceringsdatum: 2024-06-05

Letar du efter anställning inom pedagogik? Nu har du chansen att börja jobba som grundlärare, 4-6 hos Skövde kommun. Detta är ett jobb på heltid där Skövde kommun letar efter någon under tills vidare.

Denna position är tillgänglig i Skövde. Skövde kommun behöver fler anställda som stödjer arbetet inom grundlärare, 4-6. Kolla in deras lediga tjänst för att se om du har vad som krävs. Du har fortfarande tid att söka jobbet som grundlärare, 4-6 hos Skövde kommun om du sickar in din ansökan senast sista ansökningsdag som är tisdag den artonnde juni 2024.


Jobbannons

I rollen blir du en del av Sektor barn och utbildning. Hos oss står barnens och ungdomarnas utveckling i fokus. Vi arbetar med utbildning från förskola till gymnasieskola och vi strävar efter en pedagogisk helhetssyn från 1 till 20 år. Du ser digitala verktyg som en naturlig del i av din arbetsvardag. Vi är säkra på att du nyttjar digitaliseringen för att tillgängliggöra undervisningen och att du är nyfiken på hur detta kan gagna barns och elevers lärande. Du har tillgång till digitala verktyg i undervisningen och har ett nära samarbete i ett kollegialt lärande.

Som medarbetare i Skövde kommun är du en viktig spelare i ett lag som varje dag, året om levererar tjänster och service till våra kunder. Det är i mötet med våra kunder som värdet av vårt arbete uppstår. Vi tror på innovation, delaktighet och ett engagerat ledarskap. Vi tror också på att varje medarbetare har drivkraften och förmågan att förbättra verksamheten och en vilja att utvecklas i sitt yrke. Vi satsar på dig som medarbetare och erbjuder därför förmånliga pensionsvillkor, friskvårdsbidrag samt flera friskvårdsaktiviteter och erbjudanden. Och det bästa av allt. Vi har plats för fler.

Skövde kommuns organisation är stor och innehåller allt från omsorg, stöd och utbildning för våra medborgare till infrastruktur, underhåll, kulturliv och tillväxt. Arbetet kan se lite olika ut beroende på vilken verksamhet vi arbetar i men alla representerar samma arbetsgivare, Skövde kommun.

Vi är öppna och lyhörda – Vi tar ansvar för helheten – Vi gör varandra bättre – Vi vågar

Välkommen - tillsammans förverkligar vi drömmar och får Skövde att växa!

Frösve skola är belägen i Stöpen och har en stor härlig skolgård, som inbjuder till lärande, lek och rörelse. Här går ca 320 elever. Skolan har tre arbetslag som arbetar med elever i åk f-3, 4-6 samt fritidshem. Alla vuxna har ett gemensamt ansvar för eleverna. Vi värnar om ett gott samarbete med elevernas vårdnadshavare.

ARBETSUPPGIFTER

Vi söker dig grundskollärare 4-6 som vill vara med och utveckla vår skolverksamhet. Tillsammans med ditt arbetslag och övriga kollegor är du med och bygger upp en engagerande verksamhet. Du är initiativtagande i det pedagogiska arbetet som innefattar planering, genomförande och utvärdering av verksamheten utifrån läroplansmålen. Du är flexibel och har en inställning som innebär att du tror på varje elevs vilja och möjligheter att utvecklas och varierar din undervisning efter deras behov. Du arbetar aktivt med verksamhetens värdegrund att främja allas lika värde.

Du kommer att ha klassläraransvar i åk 5 och din placering är på Stöpenskolan, där våra elever i åk 4-6 finns. Du kommer att ha ett tätt samarbete med dina två lärarkollegor i åk 5. Du kommer att ingå i ett stabilt arbetslag med mångårig erfarenhet.

KVALIFIKATIONER

Att du har legitimation och är behörig inom årskurs 4-6 är ett krav och erfarenhet av liknande arbete är meriterande.

Du är ansvarstagande och bra på att samarbeta med elever, lärare, föräldrar och andra samarbetspartners både inom och utom den egna organisationen. Hos oss står eleverna i centrum och det är viktigt att du som person passar in i verksamheten. Detta gör att vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT

Jämställda och jämlika verksamheter är väldigt viktigt för oss. Olika bakgrunder och tillhörigheter ser vi som en tillgång. Våra arbetsplatser ska också vara fria från diskriminerande strukturer.

Skövde är en öppen och växande stad, med många mötesplatser. Var du än är har du nära till natur och friluftsliv, kultur och aktiviteter för alla åldrar. I Skövde är vi vana vid en hög nivå på alla plan. Här finns bland annat Högskolan i Skövde, Försvarsmakten och Skaraborgs sjukhus. Vi har många framgångsrika företag och startups samt internationella innovationsarenor för industri och dataspelsutveckling. Skövde är staden som inte nöjer sig med något annat än att ligga i framkant.

Välkommen att vara med och spela med oss du också!

Har du skyddade personuppgifter ska du kontakta den kontaktperson som finns angiven i annonsen.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnSkövde kommun
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer2120001710
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeGrundlärare, 4-6
YrkesområdePedagogik

Ansökan

Skövde kommun söker en person till denna tjänst som grundlärare, 4-6 med placerings i Skövde. Om det låter intressant att arbeta som grundlärare, 4-6 hos Skövde kommun skickar du in din ansökan senast 2024-06-18.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Vi söker biltestare till Åkersberga!

Aura Personal AB söker en person till tjänsten som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker i Österåker.

2024-07-02

Mer info

Vikarierande förskollärare till Karstorps förskola

Skövde kommun söker en person till tjänsten som förskollärare i Skövde.

2024-07-05

Mer info

Nätverkstekniker till Försvarsmaktens cyberförsvar i Stockholm

Försvarsmakten söker en person till tjänsten som nätverkstekniker i Stockholm.

2024-06-30

Mer info