Receptionist till ISS Kungsängen

Publiceringsdatum: 2024-07-09

Skulle du vilja jobba inom hotell, restaurang, storhushåll? Vill du ta steget att arbeta som hotellreceptionist hos Iss Facility Services AB? Nu har du möjligheten. Vill du arbeta deltid hos Iss Facility Services AB? Just nu letar de efter någon som vill ha en tjänst 3 månader – upp till 6 månader.

Platsen där jobbet finns ledigt är i Upplands-Bro. Om du är intresserad av en karriär inom hotellreceptionist, ta en titt på den lediga tjänsten som Iss Facility Services AB erbjuder för att se om det är en matchning. Låt Iss Facility Services AB hjälpa dig att uppnå dina karriärmål som hotellreceptionist! Ansök seast onsdag den trettioförsta juli 2024.


Jobbannons

Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

Till vår verksamhet hos Försvarsmakten Livgardet Kungsängen söker vi på ISS en engagerad och positiv behovsmedarbetare som vill arbeta extra med att bemanna en hotellreception på kvällar och helger vid behov. Primärt rör det sig om flertalet inbokade söndagspass men pass på lördagar och vardagskvällar kan förekomma. Vill du vara med och skapa förutsättningar för en god miljö och leverera service i världsklass? Då tycker vi att du ska söka vår tjänst som behovsmedarbetare hotellreception på ISS!

Om rollen

Som receptionist på hotell har du som ansvar att gästerna får tillgång till sina rum samt svar på sina frågor. Gästerna kommer från andra länder så du måste kunna prata engelska flytande. Du arbetar främst med bemanning av hotellreceptionen men viss städning kan förekomma för att ge gästerna ett rent intryck av hotellet. Det kan röra sig om att tömma papperskorgar, torka bort kaffefläckar, dammsuga entrématta osv. Du tar även emot smörgåsar till gästerna från matleverantör.

Vi söker nu en receptionist som kan arbeta söndagar mellan 10.30-19.00 i första hand. OBS! Det rör sig inte om alla söndagar. Ibland förekommer arbete på lördagar och även vardagar.

Vi erbjuder

ISS storlek och breda tjänsteutbud bidrar till att det finns goda utvecklingsmöjligheter såväl nationellt som globalt. Vårt fokus ligger i att ta hand om och utveckla våra medarbetare, för vi tror på att ”People make places”. ISS erbjuder bland annat utbildningar och talangprogram – allt för att du ska engageras och utvecklas på jobbet.

Vi värderar mångfald och inkludering högt. Hos ISS är alla människor lika mycket värda och har samma rättigheter och möjligheter. Våra medarbetare speglar samhällets mångfald, vilket både är en konkurrensfördel och en tillgång i vårt långsiktiga hållbara arbete. Vår inkluderande företagskultur stärker våra medarbetare, gör oss mer kreativa och produktiva samt skapar en attraktivare arbetsplats.

ISS värderingar, som är fundamentala i hur vi arbetar, är kvalitet, ansvar, ärlighet, entreprenörskap och gemenskap. Därför är det viktigt att du känner att du står för ett arbetssätt och ett förhållningssätt som är i enlighet med dessa

Vem söker vi?

Vi söker dig som är självgående, serviceinriktad, ansvarsfull och initiativtagande. Du trivs i rollen som företagsrepresentant och delar ISS vilja att leverera service i världsklass. Det är viktigt att du är lyhörd för kundens behov. Du har lätt för att skapa goda relationer med såväl kunder som medarbetare. Du ska självständigt kunna lösa problem som uppstår för att kunna ge gästen en så bra upplevelse som möjligt när dom bor hos oss.

Vi ser gärna att du har:

  • Datakunskap
  • Tidigare erfarenhet av serviceyrke
  • Körkort, alternativt bor in närheten.
  • Engelska kunskaper då gäster kommer från hela världen.

Om Försvarsmakten

Försvarsmakten är en svensk myndighet med ansvar för landets försvar. Därav finns ett krav på svenskt medborgarskap för tjänster som utförs inom Försvarsmaktens verksamhet. Du måste kunna förstå och göra dig förstådd på svenska både skriftligt och muntligt.

Din ansökan

Vi hoppas att vi väckt ditt intresse! Vi rekryterar löpande så skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. I din ansökan bifogar du CV, vi önskar ej personliga brev. Pga. GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via mail.

Vi rekryterar kompetensbaserat vilket innebär att processen innehåller tester, intervjuer och referenser. Bakgrundskontroller och säkerhetsprövningar kan komma att genomföras vid kundbehov.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidDeltid
FöretagsnamnIss Facility Services AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning3 månader – upp till 6 månader
Organisationsnummer5564103280
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeHotellreceptionist
YrkesområdeHotell, restaurang, storhushåll

Ansökan

Iss Facility Services AB söker en person till denna tjänst som hotellreceptionist med placerings i Upplands-Bro. Om det låter intressant att arbeta som hotellreceptionist hos Iss Facility Services AB skickar du in din ansökan senast 2024-07-31.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Lokalvårdare/Vaktmästeri till ISS Kungsängen & Upplands-Bro

Iss Facility Services AB söker en person till tjänsten som städare/lokalvårdare i Upplands-Bro.

2024-07-09

Mer info

Lokalvårdare till ISS Kungsängen

Iss Facility Services AB söker fyra personer till tjänsten som hotellstädare i Upplands-Bro.

2024-07-09

Mer info

Underhållsingenjör till Missile Systems

SAAB AB söker en person till tjänsten som standardiseringsingenjör i Linköping.

2024-05-29

Mer info