Lokalvårdare till ISS Kungsängen

Publiceringsdatum: 2024-07-09

Är du intresserad av att jobba inom sanering och renhållning? Det är nu möjligt för dig att få jobb som hotellstädare hos Iss Facility Services AB. Iss Facility Services AB söker efter en ny anställd på deltid under 3 månader – upp till 6 månader som är redo att ta sin karriär till nästa nivå.

För detta jobb är Upplands-Bro den angivna tjänsteorten. Om du är intresserad av en karriär inom hotellstädare, ta en titt på de fyra lediga tjänsterna som Iss Facility Services AB erbjuder för att se om det är en matchning. Låt Iss Facility Services AB hjälpa dig att uppnå dina karriärmål som hotellstädare! Ansök seast torsdag den åttonde augusti 2024.


Jobbannons

Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

Till vår verksamhet hos Försvarsmakten Livgardet Kungsängen söker vi på ISS 4 stycken engagerade och positiva behovsmedarbetare som vill arbeta extra med hotellstädning/lokalvård. Vill du vara med och skapa förutsättningar för en god miljö och leverera service i världsklass? Då tycker vi att du ska söka vår tjänst som behovsmedarbetare hotell lokalvårdare på ISS!

Om rollen

Som Lokalvårdare på hotell har du och dina kollegor en viktig roll i att ansvara för helhetsupplevelsen för hotellens gäster. Du arbetar främst med städning av hotellrum men även övrig städning på hotellen kan förekomma.

Vi söker nu behovspersonal som har möjlighet att arbeta utefter hotellens beläggning. Både vardagar och helger kan förekomma. Arbetstiderna kan variera mellan 08.00-16.00 utefter hotellens behov

Vi erbjuder

Du kommer att arbeta nära kompetenta medarbetare som du får stort utbyte av, då vi värnar om att hjälpa och utveckla varandra. ISS storlek och breda tjänsteutbud bidrar till att det finns goda utvecklingsmöjligheter såväl nationellt som globalt. Vårt fokus ligger i att ta hand om och utveckla våra medarbetare, för vi tror på att ”People make places”. ISS erbjuder bland annat utbildningar och talangprogram – allt för att du ska engageras och utvecklas på jobbet.

Vi värderar mångfald och inkludering högt. Hos ISS är alla människor lika mycket värda och har samma rättigheter och möjligheter. Våra medarbetare speglar samhällets mångfald, vilket både är en konkurrensfördel och en tillgång i vårt långsiktiga hållbara arbete. Vår inkluderande företagskultur stärker våra medarbetare, gör oss mer kreativa och produktiva samt skapar en attraktivare arbetsplats.

ISS värderingar, som är fundamentala i hur vi arbetar, är kvalitet, ansvar, ärlighet, entreprenörskap och gemenskap. Därför är det viktigt att du känner att du står för ett arbetssätt och ett förhållningssätt som är i enlighet med dessa

Vem söker vi?

Vi söker dig som är serviceinriktad, stresstålig, lyhörd, ansvarsfull och initiativtagande. Du trivs i rollen som företagsrepresentant och delar ISS vilja att leverera service i världsklass. Det är viktigt att du är lyhörd för kundens behov. Du har lätt för att skapa goda relationer med såväl kunder som medarbetare. Därutöver har du en förmåga att samarbeta då arbetet kan vara både enskilt och i grupp. Du ska kunna arbeta helger vid behov.

Vi ser gärna att du har:

  • Erfarenhet av lokalvård/hotellstäd
  • Körkort, alternativt bor in närheten.
  • Engelska kunskaper då gäster kommer från hela världen.

Om Försvarsmakten

Försvarsmakten är en svensk myndighet med ansvar för landets försvar. Därav finns ett krav på svenskt medborgarskap för tjänster som utförs inom Försvarsmaktens verksamhet. Du måste kunna förstå och göra dig förstådd på svenska både skriftligt och muntligt.

Din ansökan

Vi hoppas att vi väckt ditt intresse! Vi rekryterar löpande så skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. I din ansökan bifogar du CV, vi önskar ej personliga brev. Pga. GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via mail.

Vi rekryterar kompetensbaserat vilket innebär att processen innehåller tester, intervjuer och referenser. Bakgrundskontroller och säkerhetsprövningar kan komma att genomföras vid kundbehov.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om jobbet

Antal tjänster4
ArbetstidDeltid
FöretagsnamnIss Facility Services AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning3 månader – upp till 6 månader
Organisationsnummer5564103280
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeHotellstädare
YrkesområdeSanering och renhållning

Ansökan

Iss Facility Services AB söker fyra personer till denna tjänst som hotellstädare med placerings i Upplands-Bro. Om det låter intressant att arbeta som hotellstädare hos Iss Facility Services AB skickar du in din ansökan senast 2024-08-08.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Lokalvårdare/Vaktmästeri till ISS Kungsängen & Upplands-Bro

Iss Facility Services AB söker en person till tjänsten som städare/lokalvårdare i Upplands-Bro.

2024-07-09

Mer info

Receptionist till ISS Kungsängen

Iss Facility Services AB söker en person till tjänsten som hotellreceptionist i Upplands-Bro.

2024-07-09

Mer info

Underhållsingenjör till Missile Systems

SAAB AB söker en person till tjänsten som standardiseringsingenjör i Linköping.

2024-05-29

Mer info